onsdag 17 september 2008

Vilse i Trolldalen




Evy, Frasse, Tess, Tyson och lille jag i Trolldalen på svampjakt. Tur att vi bor på en ö, för med näsan i backen står man plötsligt vid havet med ett högt berg bakom. En liten promenad blev 2,5 timme. Lite svamp blev det, men det var en himla trevlig stund i skogen, Tack för den Evy!


4 kommentarer:

Evy sa...

Hej och tusen tack själv!
Så frigörande för både kropp och själ. Jag hade nog klarat 2,5 timme till. Nästa gång har vi nog med kaffe eller choklad.
Tack för en höjdpunkt idag!
kram kram
Evy och Frasse

Göran.E sa...

Vilka fina bilder. Och det verkar som om ni fick en riktigt trevlig stund tillsammans.Hoppas att svampen täckte till en härlig svamp smörgås i alla fall. Den enda svamp som grabbarna får i kväll på herrmiddagen är champinjoner. För det blir kött fondue med lök, grönsaker och vin.
Göran.E

Göran.E sa...

Hej Eli. Sugen på att lyssna! Var i våras, själv inhyrd på en tjejmiddag. Det var Sveorna som hade middad (Svea = nätverk för damer utolands se länk http://www.swea.org/)för att servera. Det var jätte kul. Fick sedan vara med själv. När kaffet & avecken kom fram. Ja vad pratar nu killar om när det träfffas. Bilar, Båtar,Hästkrafter och snygga katter som spinner när man klappar dem. Lite relation prat kan det också iblan hinnas med. ***Hoppas du förstår skämtet*** Ha en bra kväll du också. Och hoppas att vi nu syns på lördag. Göran.E

Evy sa...

Jahaha, man vet aldrig hur kvällen slutar. 2 st gubbs gick härifrån för en stund sedan. Det var G & G som gick till G. Tänk om E & E dyker upp då?
Kram
E